Usluge i pogodnosti

Uz široku paletu naših proizvoda svim našim cijenjenim mušterijama nastojimo ponuditi i što više dodatnih usluga.

NARUDŽBA TOPLIH OBROKA

Organizirate li slavlje u vlastitom domu ili nemate vremena za kuhanje ručka, predlažemo Vam da naručite "topli obrok za van" u našoj prodavaonici u trgovačkom centru JUG u Čakovcu. Nudimo Vam svježe i tople obroke: meso sa žara, pohani odresci, pečeno pile, pečeno carsko meso, pečeni buncek, pržene papaline, pržene lignje, pekarski krumpir, rizi biz, restani krumpir, povrće, grah salata, grčka salata, mješana salata, salata od hobotnice. Želite li topli obrok "na žlicu" za Vas pripremamo: teleći gulaš, punjene paprike, sarmu i grah varivo sa kobasicom. Uz sve to, tu je i velik izbor kolača: kremšnite, šaumpite, čupaci, medene pite, mađarice...
Za narudžbe i informacije upitajte na: 040 492-868

NARUDŽBA GOTOVE PLATE

Za Vaša slavlja i svečanosti po narudžbi pripremamo mesne plate sa svim suhomesnatim proizvodima i sirevima iz našeg prodajnog programa. Posjetite nas u nekoj od naših prodavaonica i prema Vašoj želji naručite platu koja će Vas lijepo i uredno složena čekati zapakirana u dogovoreno vrijeme.

Povrat PET ambalaže

pet ambalaža

U našim prodavaonicama možete predati povratnu PET ambalažu. Javite se našem ljubaznom osoblju koje će preuzeti Vašu ambalažu.

Popis METSS-ovih prodavaonica u kojima možete predati PET ambalažu možete pogledati na linku ovdje.

Mi brinemo o Vašem i našem okolišu!

SAKUPLJANJE BATERIJA

stare baterije

Ekološki smo osviješteni. Sukladno propisima iz zaštite okoliša i gospodarenja otpadom, stare baterije moraju se odvojeno skupljati od komunalnog otpada kako bi se sve vrijedne sirovine iz njih mogle ponovno recikliranjem iskoristiti. Stoga u svim našim prodavaonicama možete u posebnim posudama odložiti stare baterije, a mi ćemo ih odgovarajuće zbrinuti.

Besplatna dostava kupljenog materijala

Svim našim kupcima građevnog materijala nudimo besplatnu dostavu kupljene robe na području Međimurske županije.

Dostavu u druge županije vršimo prema dogovoru s kupcem, ovisno o vrijednosti kupljene robe.

besplatna dostava

Miješaona boja

tonkarta

U prodavaonici tehničke robe i građevnog materijala u Šenkovcu našim kupcima nudimo mogućnost miješanja boja proizvođača Ceresit i Chromos.

Svejedno da li se radi o bojama za fasade, unutarnje zidove, beton ili dekorativnoj žbuci, iz ton karte možete odaberati nijansu koju god poželite, a naše stručno osoblje za Vas će pripremiti boje prema Vašem izboru.

Našim kupcima nudimo različite mogućnosti plaćanja robe u METSS-ovim prodavaonicama:

  • gotovina
  • debitne kartice
  • kreditne kartice
BANKA KARTICA OTPLATA PRODAVAONICE
pbz american do 6 rata tehnička roba
pbz maestro do 12 rata tehnička roba
pbz visa_logo do 3 rate za vrijednost
robe iznad 300 kn
prehrambena roba
pbz visa_logo odgoda prve rate
bez obzira na iznos
sve prodavaonice
TOP